«Гаряча лінія» по коронавірусу: безкоштовно 15-50 (стаціонарні) або 0-800-50-15-50 (мобільні)
  • Популярні послуги
  • Реєстрація місця проживання особи
  • Зняття з реєстрації місця проживання особи
  • Оформлення та видача або обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон (у тому числі термінове оформлення)

 

31 травня 2021

У К Р А Ї Н А
П р и л у ц ь к а   м і с ь к а   р а д а
Ч е р н і г і в с ь к о ї    о б л а с т і
 
ПРОЄКТ  Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження Регламенту
роботи Центру надання адміністративних 
послуг міста Прилуки

Відповідно до статті 26, частини 4 статті 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про адміністративні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 року № 588 «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг» (зі змінами), Порядку складання та застосування положень про виконавчі органи міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 25. 02. 2011 року № 14 «Про порядок складання та застосування положень про виконавчі органи міської ради» (6 сесія 6 скликання) та з метою запровадження сучасних напрямів у розвитку системи надання адміністративних послуг, які надаються дозвільними органами Прилуцької міської ради, удосконалення взаємодії посадових осіб та службовців різних органів у сфері організації надання адміністративних та дозвільних послуг, міська рада 

ВИРІШИЛА:
 
  • Затвердити Регламент роботи  Центру надання адміністративних послуг міста Прилуки (додається).
  • Рішення міської ради № 13 (51 сесія 6 скликання) від 27 вересня 2013 року «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг м. Прилуки у новій редакції» вважати таким, що втратило чинність.
  • Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян (ДРАЧУК В.В.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (СИВЕНКО О.І).
Міський голова  О.М.ПОПЕНКО 

      

Регламент управління.docx